Pioneer DJM2000 in de verhuur

Pioneer digitale DJ mixer.

De DJM 2000 is de nieuwste vier kanaals DJ mixer van Pioneer. Hij combineert het beste van Pioneer met de technologie van de EFX-1000 als het gaat om effecten en de touchscreen-technologie van de SVM-1000. Tevens is het de perfecte mixer in combinatie met de CDJ2000 CD speler.

De DJM 2000 heeft alle basisfuncties die ook aanwezig waren op de DJM 800. Echter, de lay-out van het geheel is volledig aangepast aan nieuwe standaarden waarmee Pioneer een gedurfd design op de markt zet.

De touchscreen geeft u de mogelijkheid om de effecten te bedienen en deze perfect te visualiseren. Standaard is hij voorzien van verschillende DJ beat effecten en een INST FX. Deze geeft u zes extra audio effecten inclusief noise, HPF, LPF, Jet, Zip en Crush. Elk effct kunt u toewijzen aan een kanaal met één draai aan de filter knop. Met de parameterknop heeft u een volledige controle.

Terug   Direct naar de verhuur    

De DJM 2000 is voorzien van ProDJ link, met deze functie kunt u tot vier CDJ2000 en of CDJ900 CD spelers aansluiten via een LAN kabel. Via USB kunt u tot twee laptops met Recordbox gebruiken. Dankzij deze interactie met de software kan uw muziek over de vier decks verdeeld worden.

De DJM 2000 heeft drie performance modes: Frequency mix; waarmee u preciezer uw muziek kunt mixen, sidechain remix; hiermee krijgt u zeven dynamische effecten tot uw beschikking en vier verschillende MIDI types om uw virtuele DJ software aan te sturen.

Pioneer zorgt met deze nieuwe telg in de reeks van uitermate succesvolle mengpanelen voor een zeer gewaagd ontwerp.